Digitale vragenuurtjes voor inwoners en volksvertegenwoordigers

16-06-2022
1598 keer bekeken

De eerste Regionale Energiestrategie, de RES 1.0, is vastgesteld. Tijd om snelheid te maken. De afspraken en ambities uit de RES worden uitgevoerd. Hoe de regio dit aanpakt, lichten wij toe tijdens digitale vragenuurtjes voor inwoners en volksvertegenwoordigers.

Gemeenten werken aan projecten. Dit doen ze met elkaar en samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners. Die projecten staan in het Samenwerkings- en Uitvoeringsprogramma RES MRE. Daarin staat ook hoe de partijen dat doen. Dit programma wordt deze zomer gepubliceerd en daarna actueel gehouden.

Digitale vragenuurtjes
Hoe de regio dit aanpakt, lichten wij toe tijdens digitale vragenuurtjes voor inwoners en volksvertegenwoordigers. Het vragenuurtje voor inwoners vindt plaats op dinsdag 28 juni van 19:30-21:00 uur. Aanmelden kan hier. 
Om te voorkomen dat u door late aanmelding de link om in te loggen bij het vragenuurtje niet op tijd hebt, vindt u hier de link naar het vragenuurtje voor inwoners op 28 juni: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering.

Voor volksvertegenwoordigers vindt het vragenuurtje plaats op maandag 27 juni van 19:30-21:00 uur. Zij ontvangen de uitnodiging met aanmeldlink via hun griffies.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen