Voorlopige versie RES 1.0 vrijgegeven

Eline Bergshoeff 26-07-2021
2373 keer bekeken

Het Portefeuillehoudersoverleg (Poho) Energietransitie heeft de voorlopige versie van de RES 1.0 vrijgegeven. In deze versie van de RES 1.0 is de input meegenomen van alle gemeenteraden en de stakeholders. De resultaten van de PlanMER-procedure zijn hierin ook meegenomen.

Dit is nog steeds een voorlopige versie. De komende 2 maanden worden de laatste puntjes op de i gezet. Besluitvorming over de definitieve RES 1.0 vindt vanaf oktober 2021 plaats door de gemeenteraden en de besturen van provincie en waterschappen.

Bekijk hier de laatste (print)versie van de voorlopige versie van de RES 1.0.

Heeft u vragen over de nieuwe voorlopige versie? Meld u dan aan voor de online vragenuurtjes. Deze stonden oorspronkelijk gepland voor eind juli. Dit is te kort dag om alle teksten goed door te nemen en hierover vragen te stellen.
Daarom zijn de vragenuurtjes verplaatst naar woensdag 8 (voor volksvertegenwoordigers) en donderdag 9 september (voor inwoners). Zo heeft iedereen voldoende tijd om zich in de voorlopige versie van de RES 1.0 te verdiepen. Meld u hier (voor volksvertegenwoordigers) of hier (voor inwoners) alvast aan om uw vragen te stellen.

Op het tabblad 'Waar staan we nu' vindt u ook de zienswijzen van de gemeenteraden, besturen van de waterschappen en de provincie. Ook leest u hier meer over het vervolg.

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen