TechTalk Energy in Brainport Eindhoven

06-04-2021
601 keer bekeken

Tijdens de eerste TechTalk in Brainport Eindhoven ging het over het belang van de Nederlandse maakindustrie in de energietransitie en de start van het Dutch Elektrolyser initiatief vanuit Brabant.

Hichtech expertise inzetten voor de energietransitie
De maakindustrie in Nederland speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Met de inzet van hightech expertise en precisietechnologie heeft Nederland de kennis om machines, producten en materialen te maken die nodig zijn om de energietransitie mogelijk te maken. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld.

Kansen door samenwerking
Tijdens de online TechTalk gaat moderator Tom Jessen in gesprek met boegbeelden uit de industrie over het belang van een sterke Nederlandse maakindustrie om de energietransitie mogelijk te maken; welke marktkansen zijn er, hoe kunnen deze door samenwerking het beste gerealiseerd worden en wat moet er in Nederland gebeuren om dit mogelijk te maken?

Dutch Elektrolyser initiatief
Daarna wordt ingegaan op de rol en kansen van de maakindustrie binnen de waterstoftransitie en het belang van een nationale waardeketen voor elektrolyser technologie. Het Dutch Elektrolyser initiatief presenteert haar doelstellingen en nodigt partijen uit om aan te sluiten. 

Bekijk de TechTalk Energy hier.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen