Bekijk en luister naar de concept RES 1.0

11-02-2021
3105 keer bekeken

In februari organiseerden we vier online bijeenkomsten over de Regionale Energiestrategie (RES) voor inwoners en volksvertegenwoordigers. Wie daar niet bij kon zijn, kan nu de concept RES 1.0 bekijken én beluisteren.

In een audiovisuele presentatie nemen wij u mee in de totstandkoming van de concept RES 1.0.

Concept RES 1.0
Met de concept RES 1.0 zetten we een volgende stap in de energietransitie voor onze Metropoolregio Eindhoven. Samen zetten we in op besparen én gaan we stap voor stap over op duurzame energie, opgewekt in onze eigen regio. We nemen u mee in onze keuzes, onze dilemma’s en wat wij gaan doen. De RES 1.0 is nu nog een concept. Naar verwachting kan eind 2021 de definitieve RES 1.0 ter besluitvorming aan volksvertegenwoordigers worden voorgelegd.

Bekijk de concept RES 1.0 presentatie met audio

Of bekijk de video met de presentatie:

Veelgestelde vragen
Tijdens de bijeenkomsten, was er ook ruimte voor het stellen van vragen. Vragen zoals: ‘Worden er hoge windmolens geplaatst?, ‘Waarom geen kerncentrale?’ en ‘Gaan we niet te snel?’ Alle vragen die gesteld zijn, beantwoorden we hier op onze website. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk de volledige concept RES 1.0
Op de Waar staan we nu pagina vindt u de laatste versie van de volledige concept RES 1.0. Hier beschrijven we ook de vervolgstappen die we de komende maanden samen gaan zetten. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen