Uitnodiging online inloopbijeenkomsten over energietransitie

21-01-2021
1280 keer bekeken

De doelstellingen vanuit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: in 2050 is Nederland bijna geheel energieneutraal. Met de energietransitie doelen we daarom op een overgang van fossiele brandstoffen naar volledig groene energie. Een behoorlijke opgave! Maar wat betekent de energietransitie voor u?

En wat staat er eigenlijk in zo’n regionale energiestrategie (RES 1.0)? Ontdek het tijdens de sub-regionale online-inloopbijeenkomsten van Metropoolregio Eindhoven. Wij nodigen inwoners, ondernemers en raadsleden graag uit om aan te sluiten bij de sub-regionale online-inloopbijeenkomst die relevant is voor u als inwoner van uw gemeente.

Programma

Tijdens de inloopbijeenkomst staat het thema energietransitie centraal. Binnen een half uurtje wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen van de regionale energiestrategie binnen uw regio. Hierin komen onderwerpen zoals energiebesparing, warmte en grootschalige opwek aan bod. Er wordt ingegaan op relevante thema’s voor de regio en vervolgens krijgt u de ruimte om zelf uw vragen te stellen tijdens één van de Q&A sessies.

Aanmelden

Via onderstaande links kunt u zich ook aanmelden voor de subregionale bijeenkomst van uw gemeente. Na inschrijving krijgt u een bevestiging en later volgt de link. U bent welkom om op ieder gewenst moment digitaal in en uit te lopen.

Lukt het u niet om op de bovengenoemde datum of tijd aanwezig te zijn? Schrijf u dan alsnog in. U ontvangt een link waarmee u de presentatie kunt terugkijken. Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij energie@metropoolregioeindhoven.nl

Let op: schrijf u op tijd in, dan ontvangt u ruim voor aanvang de MS Teams link per e-mail.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen