Webinar op 14 januari 2020 en kennissessies voor volksvertegenwoordigers

Eline Bergshoeff 22-12-2020
291 keer bekeken

Op 14 januari 2021 om 19.30 uur organiseert het Nationaal Programma RES samen met Democratie in Actie een webinar voor volksvertegenwoordigers over hun positie en rol in de RES.

Praktische tips en handvatten worden gegeven om volksvertegenwoordigers optimaal voor te bereiden op besluitvorming over de RES. Wat is jouw rol als volksvertegenwoordiger bij het opstellen van een RES? Wat zijn de belangrijkste mijlpalen in het proces tot de vaststelling van de RES 1.0 en daarna? Welke instrumenten kun je daarbij gebruiken? Hoe kunnen we leren van ervaringen van verschillende regio’s? Deze vragen staan centraal in dit webinar. Aanmelden kan via deze link.

In vervolg daarop organiseert NP RES drie kennissessies, waarin deelonderwerpen zullen worden uitgediept. De 1e bijeenkomst op 4 februari 2021 heeft als thema Participatie. De 2e en 3e sessie zijn op 4 en 25 maart 2021. Onderwerpen worden geïnventariseerd tijdens het webinar van 14 januari 2021. Reserveer deze data alvast in de agenda. Op de website van NP RES zijn t.z.t. het programma en het aanmeldformulier te vinden.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen