Energiebesparing Nationaal Warmtefonds

17-01-2023 61 keer bekeken

Begin

23-01-2023 om 15:30

Einde

23-01-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens dit webinar gaan we met Fiona Hamberg, maar ook met elkaar in discussie gaan over de mogelijkheden die het Nationaal Warmtefonds biedt.

De Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds

Dit webinar is bedoeld voor de duurzaamheidsambtenaren van de MRE-gemeentes.

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Het Nationaal Warmtefonds wil het mogelijk maken dat iedere eigenaar-bewoner de eigen woning kan verduurzamen. Daarom komen ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 jaar of onvoldoende leenruimte hebben mogelijk in aanmerking voor deze lening. Nationaal accountmanager Fiona Hamberg licht in het kader van de thema’s energiebesparing en energiearmoede de laatste ontwikkelingen rond de Energiebespaarlening toe.

Webinar in januari 2023

Tijdens dit webinar kunnen de ambtenaren met Fiona Hamberg, maar ook met elkaar, in discussie gaan over de mogelijkheden die het Nationaal Warmtefonds biedt om d.m.v. gunstige en toegankelijke leningen Energie-Armoede te helpen terugdringen. Maar ook voor de verduurzamingsstappen die op middellange termijn nodig zijn om woningen in onze regio te verduurzamen met betere isolatie, eigen opwek en andere maatregelen die energiebesparing tot gevolg hebben.

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen