Nationale Klimaatweek - 28 oktober t/m 5 november 2021

15-07-2021 47 keer bekeken

Begin

28-10-2021 om 00:00

Einde

06-11-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Slimmer energie opwekken en klimaatbewuster leven en werken. Samen maken we Nederland steeds duurzamer. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseert het ministerie van Economische Zaken de Nationale Klimaatweek 2021!

De overheid, veel burgers en organisaties dragen hun steentje al bij. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseert het ministerie van Economische Zaken we dit jaar van 28 oktober tot en met 5 november de Nationale Klimaatweek 2021.

Wil je ook met een goed voorbeeld of activiteit bijdragen aan de Nationale Klimaatweek? Mail dan naar klimaatweek@minezk.nl.

Iedereen doet WAT

Als iedereen wat doet voor het klimaat kunnen we samen de CO2-uitstoot in Nederland verlagen. Daarom roepen we burgers en organisaties in héél Nederland op om bij te dragen aan de Nationale Klimaatweek. Van scholen tot multinationals en van gemeenten tot energiebedrijven en brancheorganisaties.

Samen zetten we van donderdag 28 oktober tot en met vrijdag 5 november 2021 duurzame initiatieven in de spotlight en brengen we Nederland in beweging om een extra stap te zetten voor het klimaat.

Goede voorbeelden

De Nationale Klimaatweek vindt plaats onder aanvoering van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Betrokken ministeries, klimaatprogramma’s en partners zullen zelf activiteiten organiseren en goede voorbeelden delen. Ook bezoeken bewindspersonen uiteenlopende projecten en activiteiten in het land.

Heb jij of werk jij bij een organisatie die onderdeel wil zijn van deze grote beweging en zichtbaar wil meewerken aan een duurzamere toekomst voor Nederland? Neem dan contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden, door te mailen naar klimaatweek@minezk.nl.

Programma Nationale Klimaatweek

Informatie over het programma volgt.

Ondertussen

Kijk voor praktische tips en diverse mogelijkheden voor een duurzamer leven verder op Iedereen doet WAT.

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen