We-Energy Game JongRES Eindhoven

07-12-2020 47 keer bekeken

Begin

14-12-2020 om 19:30

Einde

14-12-2020 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Benieuwd naar wat Jong RES precies is? Wil jij jouw stem laten horen over energie voor de toekomst? Of gewoon zin in een gezellige avond om digitaal nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je dan snel aan voor de eerste activiteit van Jong RES Eindhoven op 14 december!

Op de activiteit van 14 december maken jongeren tussen de 16 en 35 op een leuke en laagdrempelige manier kennis met de Regionale Energiestrategie (RES). Bovendien kun je je mening laten horen. Jong RES heeft namelijk als doel om de mening en belangen van jongeren te vertegenwoordigen in de energietransitie, en daarom zijn we benieuwd naar wat jij belangrijk vindt!

Tijdens de activiteit spelen we online de We-Energy Game, een serious game om al spelenderwijs te ontdekken waar de energietransitie over gaat, verschillende belangen hoog te houden en uiteindelijk samen te discussiƫren hoe wij als jonge generatie bij de energietransitie betrokken willen worden. In het spel ga je in een groep aan de slag om een gebied energieneutraal te maken met behulp van duurzame energiebronnen. Daarbij moet je aan verschillende belangen voldoen om te slagen voor je opdracht.

Ben jij benieuwd naar wat Jong RES precies is? Wil jij jouw stem laten horen over energie voor de toekomst? Of gewoon zin in een gezellige avond om digitaal nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je dan snel aan voor de activiteit van Jong RES MRE op 14 december vanaf 19.30 uur! 

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/6UrPWS3kf4LS5Ymt6    

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen