Online Talkshow

20-10-2020 1490 keer bekeken

Begin

02-12-2020 om 19:30

Einde

02-12-2020 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

https://live.sommedia.nl/TalkshowMRERES

Innovatie in onze regio: de RES in de praktijk. Kijk woensdagavond 2 december naar de talkshow Innovatie in de regio: de RES in praktijk! Klik iets vóór 19.30 uur op https://live.sommedia.nl/TalkshowMRERES

Wonen in een klimaatneutraal huis? Een motor laten draaien op ijzer zonder CO2-uitstoot? Zeven keer meer energie opwekken door de combinatie van wind- en zonne-energie? Het klinkt als toekomstmuziek, maar niets is minder waar. 

In de Metropoolregio Eindhoven barst het van het vernuft. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken samen aan slimme innovaties voor een duurzame leefomgeving. Daarmee wordt de praktijk van de regionale energiestrategie (RES) steeds zichtbaarder.

Momenteel werken 21 gemeenten, provincie, waterschappen, Enexis, bedrijven, stakeholders en inwoners aan een strategie om in de regio meer energie te besparen en elektriciteit duurzaam op te wekken. Naast de komst van bijvoorbeeld zonnevelden en windmolens, zijn innovaties onmisbaar.

Welke innovaties zijn er al en geven een beeld over de toekomst van de RES? Die vraag staat centraal op woensdagavond 2 december tijdens een online-talkshow. Aan tafel zijn experts, ondernemers en wetenschappers te gast die betrokken zijn bij succesvolle innovaties in onze regio, zoals onder meer Martijn de Kort van Brainport Smart District, Lisanne Havinga en Philip de Goey van TU/Eindhoven en Harold van de Ven, partner bij NB Architecten.

U bent van harte welkom! Wilt u de talkshow volgen? Meldt u zich dan aan via deze email-link: energie@metropoolregioeindhoven.nl, dan ontvangt u vooraf tijdig de link naar de uitzending. 

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen