Stedelijk Gebied Eindhoven: online inloopavond over de energietransitie

07-01-2021 2111 keer bekeken

Begin

11-02-2021 om 18:00

Einde

11-02-2021 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wat betekent de regionale energiestrategie (RES) voor u als inwoner van Geldrop-Mierlo, Best, Waalre, Nuenen, Eindhoven, Son en Breugel of Veldhoven? Ontdek het tijdens onze online inloopbijeenkomst voor inwoners van Stedelijk Gebied Eindhoven.

De energietransitie gaat ons allemaal aan: inwoners, ondernemers en overheden. In de Metropoolregio Eindhoven onderzoeken we samen waar en hoe we met wind- en zone-energie elektriciteit kunnen opwekken, hoe we energie kunnen besparen en duurzame warmtebronnen kunnen benutten. De afspraken die we in de regio hierover maken, noemen we de regionale energiestrategie (RES). De eerste versie van deze strategie is samengebracht in een voorstel: de RES 1.0.

Wat staat er in de RES 1.0? En wat betekent dit voor de gemeente, voor u als inwoner of ondernemer? Tijdens de online inloopbijeenkomst lichten wij de RES 1.0. toe en kunt u al uw vragen stellen.

Meld u hier aan voor de online bijeenkomst.

Let op: er zijn meerdere subregionale inloopbijeenkomsten. Deze bijeenkomst is voor inwoners van Stedelijk Gebied Eindhoven: Geldrop-Mierlo, Best, Waalre, Nuenen, Eindhoven, Son en Breugel of Veldhoven. Woont u in een andere gemeente? Ga dan terug naar de agenda en meldt u aan voor een bijeenkomst voor uw woonplaats. 

Adres

Metropoolregio Eindhoven
Raiffeisenstraat 18
5611 CH Eindhoven
040-259 4594

Logo

 

 

Cookie-instellingen